Claude Cahn, Consilier ONU pentru Drepturile Omului

În recenta perioadă a istoriei lumii s-a constatat o creștere imensă de atenție față de drepturile lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor, transgender și intersex, deoarece acest grup este un grup despre care acum s-a recunoscut pe scară largă că încă nu beneficiază pe deplin din norma noastră de egalitate și nediscriminare.

Oficialii ONU, inclusiv și Secretarul General al ONU, precum și Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului au vorbit în repetate rânduri în susținerea demnității și drepturilor complete și egale ale persoanelor și grupurilor LGBT.

Oficiul meu, oficiul ONU pentru Drepturile Omului, oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului este implicat la moment în campania globală „Egali şi Liberi”, care are scopul să întărească drepturile persoanelor ce aparțin acestor comunități și a lesbienilor, gay-ilor, bisexualilor și a persoanelor intersex care își fac coming-ul out.

Noi susținem în solidaritate deplină apărătorii LGBT a drepturilor omului, precum și a celor care vorbesc împotriva discriminării și în favoarea egalității.

Nu vă descurajați, nu cedați! Totul se schimbă spre bine în fiecare zi și va continua să se schimbe spre bine. Noi suntem cu voi.  

Dacă m-ar întreba cineva vreodată, ce m-ar face să ignor o persoană, cred că ar fi minciuna şi trădarea, şi nicidecum de ce rasă eşti, de ce religie eşti, de ce sex eşti, iubeşti o fată sau iubeşti un băiat...

Ruda unui gay

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Scrie-ne despre viaţa ta. Povesteşte cum ai simţit că eşti diferit, ce probleme ai întâmpinat, cine ştie despre orientarea ta. Relatează istoria ta