Claude Cahn, Consilier ONU pentru Drepturile Omului

În recenta perioadă a istoriei lumii s-a constatat o creștere imensă de atenție față de drepturile lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor, transgender și intersex, deoarece acest grup este un grup despre care acum s-a recunoscut pe scară largă că încă nu beneficiază pe deplin din norma noastră de egalitate și nediscriminare.

Oficialii ONU, inclusiv și Secretarul General al ONU, precum și Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului au vorbit în repetate rânduri în susținerea demnității și drepturilor complete și egale ale persoanelor și grupurilor LGBT.

Oficiul meu, oficiul ONU pentru Drepturile Omului, oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului este implicat la moment în campania globală „Egali şi Liberi”, care are scopul să întărească drepturile persoanelor ce aparțin acestor comunități și a lesbienilor, gay-ilor, bisexualilor și a persoanelor intersex care își fac coming-ul out.

Noi susținem în solidaritate deplină apărătorii LGBT a drepturilor omului, precum și a celor care vorbesc împotriva discriminării și în favoarea egalității.

Nu vă descurajați, nu cedați! Totul se schimbă spre bine în fiecare zi și va continua să se schimbe spre bine. Noi suntem cu voi.  

Dacă tu creezi o listă pe cine să discriminezi, atunci să ştii că eşti următorul în această listă!

Psiholog clinic

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Înscrie un scurt film pentru a susţine pe cei care necesită de sprijinul tău. Ajută şi pe alţii să accepte diversitatea. Înregistrează video