Termeni de utilizare

Introducere

Acest site se află în proprietatea şi gestiunea Centrului de Informaţii “GENDERDOC-M”. Site-ul face parte din proiectul “Va fi mai bine”, fiind susţinut financiar de către Fundaţia Soros-Moldova, şi este partener al proiectului IT GETS BETTER. În continuare sunt prezentate condiţiile de utilizare a acestui site. Aceste condiţii pot fi modificate de posesori la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Utilizarea materialelor

Toate materiale video şi textele pot fi utilizate conform licenţei Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs, adică este permisă descărcarea şi utilizarea materialelor de pe site fără modificarea acestora. Descărcaţi fişierele video şi copiaţi textele cu indicarea sursei – www.egali.md. În cazul în care reproduceţi filmele sau secvenţele acestora pe ecrane (prezentări, emisiuni TV sau altele), nu acoperiţi  şi nu decupaţi logo-ul „Egali”.

Limitele răspunderii

Proiectul încurajează toţi utilizatorii să ne expedieze fişiere video şi texte, care vor fi plasate pe acest site. Din moment ce ne expediaţi diverse materiale, trebuie să fiţi conştienţi că acestea vor fi publicate pe site-ul www.egali.md şi pasibili de a fi republicate pe alte resurse web. Din această cauză, Vă rugăm să analizaţi atent informaţia care ne va fi expediată, ca aceasta să nu conţină date confidenţiale, care nu aţi fi dorit să le partajaţi.

Egali.md îşi rezervă dreptul de a şterge sau a nu publica pe site conţinutul, care contravine Legislaţiei Republicii Moldova, celei internaţionale, principiilor acestui site sau nu are atribuţie la proiectul dat. Eliminarea acestui conţinut se va efectua fără vreo notificare a utilizatorului.

Informaţia de pe acest site este oferită “AS IS” (ca atare), fără orice obligaţii exprese sau presupuse. Prin transmiterea materialelor, utilizatorul implicit acordă dreptul de a le publica, iar confidenţialitatea nu va mai putea fi asigurată, însă utilizatorii pot folosi pseudonime.

În domeniul biologiei eu nu am întâlnit niciodată termenul de "normă". Natura nu are norme, natura are variante

Doctor în ştiinţe biologice

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed