Rămâi cu bine 2013!

anonim
,
Chișinau

Incă un an a trecut neobservat, tot eu, tot singur. Aștept revelionul, poate la anul dorința mea va fi auzită.

Ahh, daca ar fi să vorbesc despre ce visez acum …mmmm… la o familie, și nu una simplă. Îmi doresc să am o familie neobișnuită, dar să știu că fac parte din ceva frumos numai al meu. Vreau ca iubitul meu să îmi fie alături, vreau să am cu cine glumi în fiece noapte înainte de somn, să mă încălzească în nopțile friguroase că sunt o fire mai sensibilă la frig, vreau să îl văd cum umblă în lenjerie prin casă, vreau să zic te iubesc… da, da, da, toate aceste detalii poate pentru unii par bizare, dar ele sunt dovada unei familii, unei relații perfecte.

Mă uit la tinerii însurăței heterosexuali cum și-au unit destinele și locuiesc impreună, aaaa cât de frumos, mi se umple inima de speranță că voi avea și eu o familie cu al meu iubit. Este incredibil, cât de frumoasă ar fi ziua, știind că cineva te iubește.

Acest vis nu mă lasă nici pe o clipă în pace, ba din contra, am început să am fantezii și cu ochii deschiși când văd o poză cu un cuplu imbrățișat, un cadru din film sau când vad tineri frumoși ținându-se de mâină.

Și totuși, nu știu ce se va întâmpla peste câțiva ani, totul e atât de complicat, însă inima crede în ceva, ceva frumos.
Nu știu dacă în Moldova este o așa familie, dar îmi imaginez cât de dificil este. Să fii lipsit de drepturi, să nu ai o căsnicie legală. Pentru cei care locuiesc cu jumătatea lor, în felul care este, nu tăceți, sfătuiți-ne, vrem să citim povestea dragostei voastre.

Relatează istoria ta

Dacă tu creezi o listă pe cine să discriminezi, atunci să ştii că eşti următorul în această listă!

Psiholog clinic

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Poţi face o donaţie financiară. Aceasta va acoperi cheltuielile de mentenanţă a site-ului.Donaţie

  • YANN

    Chisinau

    Ştiţi, demult am vrut să-mi expun părerea mea aici, şi iată că m-am decis :)!