Puterea de a fi tu însuți

mimi ^.^
,
Drochia
Prietenii şi susţinătorii LGBT (gay, lesbiene, bisexuali, transgender)

Nu știu de ce, dar mereu am fost persoana cu o părere pozitivă despre homosexuali. Mereu mă fascinau oamenii, care au o astfel de putere în ei, ca să fie aşa cum sunt.

Aveam un oarecare interes faţă de acest lucru, citeam pe net, pe blogg-uri sau grupuri cu homo şi îi vedeam mai deosebiţi. Nu înţeleg oamenii care au o atitidune negativă şi agresivă faţă de ei şi chiar mă dezamăgesc. Oameni retardaţi, care sunt slabi şi fricoşi ori influenţaţi de societate, religie.

Am aflat despre egali.md întâmplator şi primul lucru pe care l-am văzut a fost povestea lui Vlad. Am plâns chiar, ştiam că e greu (nu puteam şti, dar îmi imaginam cât de greu ar putea fi). El m-a emoţionat complet.

După ce am vizionat filmuleţul de 4-5 ori, mi-am spus că dacă o să am ocazia să-l cunosc, o să-l cuprind strâns şi o să-i spun că îl apreciez pentru curaj. Am arătat acest video mai multor prieteni cu păreri negative despre homo în speranţa că o să schimbe ceva, şi chiar aşa a fost.

Am avut ocazia să cunosc 3 persoane homosexuale, şi mă bucur enorm de aces lucru, pentru că sunt extrem de deosebiţi, liberi şi deschişi. Mă simţeam specială, când era trasă cortina şi eu eram primul spectator. Şi, pentru final, vreau să vă spun că-mi doresc să mai cunosc aşa oameni, pentru că îi admir mult. Sper că încetul cu încetul o să putem schimba societatea noastră, să putem fi toţii liberi. Trebuie să luptăm!

Relatează istoria ta

Ar trebui să ieşi la suprafaţă pentru binele tău. Vorbeşte cu prietenii tăi sau cu cei în care poţi avea încredere

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Scrie-ne despre viaţa ta. Povesteşte cum ai simţit că eşti diferit, ce probleme ai întâmpinat, cine ştie despre orientarea ta. Relatează istoria ta

  • Rafael

    Chişinău

    Istoria mea nu e una prea înfrumuseţată, dar vreau să transmit un mesaj persoanelor heterosexuale şi o încurajare celor LGBT.