O lume, dar fără început și sfârșit

SWEET UNIVERS
,
Chișinău, Nisporeni

O lume, fără sfârșit și început, doar cu cuvinte, emoții și trăiri sentimentale, care-ți fac viața mai necurată și lipsită de viață și inimă.

Sa o luăm de la început, dacă tot venind vorba despre viață și lume, să credem, să nu credem, dar viața e, uneori, curată, dar alteori visăm pentru a ne trezi din somn și să spunem wow, am ajuns pâna la ziua de astăzi. Lumea în care poți trăi doar cu fericire, interes, dar fără pic de curaj, responsabilitate psihică și control. Nu sunt împotriva la ceea ce spunem, că suntem gay, că avem, nu avem drepturi, când ele ne sunt determinate de fărădelege, fără complicații si altele. Nu știu ce ve-ți crede despre istoria mea, recunosc că sunt deosebit, sunt om, am dreptul și obligațiunea pe care tre să o respect, și să menționez, că un lucru nu poate fi deosebit, o lume, un înger și suflet... De ce unii sunt împotriva acesteia și râd de ceea ce ne face deosebiți? Mie nu mi-e frică să spun, că sunt gay, eu am curaj și e cel mai important. Am dreptul să-mi cunosc propria-mi tendință de a urma un lucru pe acest pamânt. Pentru ca povestirea mea să nu aibă sens, am scris fără înțeles "O lume, dar fără început și sfârșit".

Să nu exagerăm, suntem destul de puternici pentru a revolta lumea, care e împotriva noastră, și să le arătăm spatele. Suntem și noi oameni, și avem curajul, las-să creadă ceilalți ce cred despre noi, dar noi suntem puternici și e important. My life, este așa, sunt puternic, și pot spera la multe lucruri. Nu-mi aleg toți prietenii, deoarece sunt mulți, care te trădează, dar nu are nici un folos. E foarte greu să spui cuiva, că ești o persoană diferită de cealaltă. E foarte greu să-i faci să înțeleagă chestia asta. În viața mea, mamei i-am dat eu de ințeles, dar la sfârșit n-am putut să o conving, și n-am putut să o refuz, pentru că mi-e singurul părinte și e foarte greu să-l pierzi, cum se spune: "ajungi și tu, și mă-ta la balamuc". Asta îmi mai lipsește, dar la o anumită vârstă, sper să mă înțeleagă, că eu sunt așa cum sunt, și nu mă pot schimba, pentru că eu sunt om, și nu o insectă. Vreau să zic, că nu-s genul care ajunge la un anumit stadiu și renunță, pentru tot ceea ce a făcut, da, recunosc, sunt visător, am multă imaginație, dar sufletul mă doare când văd pe alții care suferă.

Îmi doresc ca toată lumea să fie fericită, și să aibă o viață frumoasă, și să ne acceptăm așa, cum suntem, unii pentru alții, fără schimbări, să fim egali unul pentru celălalt, pentru a supraviețui, pentru a ne face fericiți și dornici de viață ușoară, fără izolări. Fiecare dintre noi, suferim de ceva, și ajungem la nivelul la care nu mai putem ajunge, dar ne este trist atunci când cerințele noastre nu ne sunt acceptate...

Relatează istoria ta

Mă bucur să văd persoanele, cu care lucrez din comunitatea LGBT, să aibă îndrăzneală şi curajul să meargă în instanţele de judecată şi să-şi apere aceleaşi drepturi fireşti, pe care le au toţi ceilalţi, şi de care ei sunt privaţi

Avocată și Expertă în Drepturile Omului

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed
  • Alex

    La frontiera

    Sunt gay și o știu de mult timp, de mic simțeam că sunt diferit, sunt altceva, nu simt ca ceilalți, nu privesc lucrurile așa, cum o fac ceilalți.