Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau

Nathanael
,
Chișinău
Coming Out Moldova

Nu voi fi foarte dramatic, recunosc că în viața mea am avut momente destul de neplăcute ce țin de orientarea mea sexuală, dar mai mult am avut parte de timpuri bune. Deci, ce plăceri oare are un gay? Și ce ne interesează mai mult? Ce ne face pe noi fereciți?

După o cercetare științifică s-a demonstrat ca mulți bărbați se gândesc fiecare 15 secunde la sex, și cred că pentru mine e adevarată această afirmație. Când mergi pe drum și pe lângă tine trece un băiat simpatic sau un tânar cu un corp bine făcut, la ce te gândești tu atunci? Dacă ești gay, la sex cu dânsul, și nu încercați să negați faptul ăsta. Deci, și la mine e la fel. Viața mea a fost, și este, și va fi foarte interesantă. De mic mă împăcam bine cu fetele, dar mai puțin cu băieții. Am citit la mulți în articole că nu se împăcau cu sportul, și eu nu voi fi o excepție, dar mereu mă ocupam, și mă ocup cu antrenarea mușchilor. Iubesc să mă uit la corpuri frumoase, dar și al meu ar trebui să fie frumos, de aceea duc un mod de viață sănătos și fac antrenamente regulat, și vouă vă sfătui.

Nu-mi este greu să scriu acest coming-out deoarece am călătorit în multe țări și m-am deprins să gândesc așa cum gândește lumea de peste hotare. Nu-mi pasă de părerea oamenilor străini. Nu vă luati după capul lor, ei nu o merită. Dar cei, ce vă susțin, să fiți cât mai aproape de ei. Nu pot să spun, că de orientarea mea știu mulți. Nici părinții mei nu o știu, dar în scurt timp, cred că le voi spune. Îmi este greu să o fac, oricine mă va înțelege. Mereu te gândești: „Oare cum se va uita la tine după ce îi vei spune? Te va primi așa cum ești? Oare ce reacție va avea etc”.

Am avut o copilărie scurtă, dar minunată, nu prea prieteneam cu copii, mereu mă legam de oameni deja maturi, ceea ce m-a făcut și pe mine mai repede să mă maturizez. Nu vorbesc acum de fumat sau băut - nu fac nici una, nici alta - vorbesc de ceea că mi-am schimbat repede felul de a gândi. Încă de la 14 ani priveam lumea cu alți ochi în comparație cu cei din jur de vârsta mea.

Mereu am fost "nebun" în sensul pozitiv al cuvântului, adică participam și organizam diferite aventuri, îmi plăceau și îmi plac perepețiile, am avut parte de multă adrenalină. Pentru mine, să fii gay tot e un fel de aventură. Cunosc mulți gay și pot spune că suntem destul de creativi. Majoritatea pe care îi cunosc, sunt oameni de artă, și nu înţeleg de ce societatea aceasta cu mentalitea sovietică nu dorește nici într-un mod să ne accepte felul nostru de a iubi. O voi cita pe Lady Gaga: "You are Born This Way Baby!!!" Tu ești așa cum te-ai născut, nu trebuie să încerci să te schimbi sau să pui capăt zilelor. Fii tu însuți, și viața va părea un paradis. Put your paws up and be on the edge of glory! Deci, voi lua niște secvențe din opera literară româna ce se referă la acei, ce ne discriminează: "Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau" (Alexandru Lăpușneanu). Nu trebuie să-i urâm pe cei ce ne resping, trebuie să-i iubim și să întelegem că sunt înapoiați. Lume, ești în secolul XXI, corespunde-i acestui secol!

La cei ce abia și-au perceput identitatea, vă propun să vizionați serialul "Queer as Folk", și o să înțelegeți că nu aveți de ce să vă ascundeți. Fiți așa cum sunteți. Viața e super, mai ales săruturile))) şi sex-ul, maybe. Fiți crazy și nu vă temeți de ceea ce vor spune alții. Tu ești așa cum ești. Gaga nu se teme să se deghizeze straniu, și asta a făcut-o faimoasă. You can be fabulous!!! Sper că v-am dăruit un zâmbet și vă doresc o zi frumoasă! ))

Relatează istoria ta

"Suntem mai mulţi" - nu este un argument, ci o slăbiciune

Jurist, Amnesty International Moldova

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Scrie-ne despre viaţa ta. Povesteşte cum ai simţit că eşti diferit, ce probleme ai întâmpinat, cine ştie despre orientarea ta. Relatează istoria ta

  • Anonim

    Chișinău

    “Născut în Moldova”, frumos sună dar nu la fel de frumos să și trăiești aici.