Lui Leo, băiatul de 16 ani.

Roman
,
Chișinau

Salut Leo!

Citindu-ţi dezvăluirea referitor la starea ta psihologică mi-am adus aminte de starea mea tot pe la această vîrstă. Am trecut şi eu prin aceste momente cînd nu mă puteam înţelege pe mine însumi. Gîndurile rele îmi dădeau tîrcoale zi de zi şi se părea ca totul nu are nici un sens. Dar totuşi în adîncul sufletului simţeam că ceva se va schimba în viaţa mea. Am încercat să fiu altfel, am început să mă întîlnesc cu o fată sperînd că în aşa mod mă voi schimba, dar n-a fost să fie. Am înţeles că mă mint nu numai pe mine dar şi pe ea.

A trecut multă vreme de atunci, prin multe momente plăcute şi mai putin plăcute am trecut, dar am încercat să fiu tare. Acum la vîrsta de 31 ani ţi-aş putea spune că viaţa merită trăită indiferent de tot ce se petrece în jur. Te înţeleg destul de bine, cît e de complicat să fii altfel într-o societate cu gînduri bolnave şi scopuri înşelătoare. Eu te-aş ruga să nu te dai bătut gîndurilor rele, mergi înainte şi nu te autodistruge. Încearcă se priveşti în interiorul tău şi neapărat vei gasi răspunsuri pozitive de ce se merită de a trăi. Nu sta în singurătate, dar nici foarte încrezător în prieteni să nu fii. Încearcă să-ţi petreci timplul liber în sînul naturii cu aer curat şi ciripit de păsări. Poţi lua un abonament la bazinul de înot, apa spală toate gîndurile proaste, în plus şi fizic te poţi dezvolta.

Sper foarte mult că vei citi acest mesaj iar viaţa ta se va schimba doar spre bine. Fii tare şi nu uita că VIAŢA MERITĂ TRĂITĂ!!! Curaj!!!

Relatează istoria ta

Să fiţi responsabili de viitorul vostru, de fericirea voastră, să vă doriţi lucruri frumoase, să vă acceptaţi, în primul rând, felul în care sunteţi

Psiholog, lector universitar

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Poţi face o donaţie financiară. Aceasta va acoperi cheltuielile de mentenanţă a site-ului.Donaţie

  • Lesbehonest

    Chişinău

    De mult vroiam să scriu această istorie, dar nu aveam curajul.