Istoria unui coming out: Alexandru

Alexandru
,
Chişinău

"Wow…
Plăcut surprins, băieţi.

Nu ştiu dacă româna mea îmi va permite sa mă expun la fel de frumos ca şi voi, însă voi încerca.

În copilărie nu aveam solidificate atracţiile faţă de băieţi sau fete. Îi tratam pe toţi la fel. Eram un copil foarte social şi îmi plăcea să vorbesc, să mă joc şi să prietenesc cu toţii. Nu-mi aduc aminte de atracţii deosebite faţă de jocul cu păpuşile sau cu maşinuţele. Îmi plăcea mult să strîng flori.

Relaţiile cu sportul erau şi la mine specifice. Făceam şcoala muzicală şi nu prea aveam timp pentru fotbal sau altele, însă cu siguranţă nu mă atrăgeau sporturile „cu mingea”. Acestea îmi trezeau dezgust din cauza riscului înalt de traumatizare şi nici nu-mi plăcea să fac parte dintr-o turmă, care aleargă după minge. De arte marţiale nici nu era vorbă. La vîrsta de vreo 9 ani, am început să frecventez înotul. Aici şi am avut ocazia să fac cunoştinţă pentru prima oară cu corpul frumos al unui bărbat. Desigur, eram interesat de genitalii. Le priveam la băieţii maturi care făceau duş împreună cu noi. Mai apoi, am început să atrag atenţia la faptul care din ei este mai simpatic şi dacă aş fi fată pe care l-aş alege. Nu vedeam nimic „nenormal” în aceasta. Fetele, totuşi, mă interesau, oricum şi ele.

La vreo 11 ani, mi-a nimerit în mîini o revistă porno, care a fost lăsată de cineva pe banca scării din blocul unde locuiam (probabil lăsată special de unul din vecinii mei adolescenţi pentru a şoca băbuţele care din dis-de-dimineaţă stăteau pe acea bancă). Era o dimineaţă de vară, nimeni încă nu ieşise afară. Aici şi a trecut curentul electric prin mine. Am ascuns-o sub maiou, băgînd-o în şorţi, pe dinainte ))) şi am adus-o acasă. Părinţii erau plecaţi la lucru, sora mai mare era dusă şi ea cu treburile ei. Am examinat atent fiecare foaie. Inima mi se bătea atît de tare, încît îmi părea că va sări din cutie. Interesul mi-l provocau anume bărbaţii, frumoşi, cu corpuri frumoase, falosuri mari de care nu mai văzusem şi feţele – pline de plăcere. Femeile din acea revistă nu mă captivau deloc.

La 13 ani am avut prima „experiență” cu o fată. Nu mi-a plăcut defel. Pînă la 17 ani, nu-mi aduc aminte să fi avut vreo atracție sexuală specifică față de cineva. Erau acei ani grei ai adolescenței, primelor beții, prietenii la cătăramă, hand job și loc pentru fete nu era în viața mea. Nici nu mă tentau.

Totul s-a schimbat la 17 ani, cînd am fost trimis de părinți la mare, într-un centru pentru tineret la litoral, într-o țară civilizată. Limita vîrstei admisibile era de la 16 la 25 ani. Fără părinți, fără supraveghere deosebită. Îmi aparțineam mie. Desigur, am făcut cunoștință cu băieții „răi”, cu care și petreceam nopțile pe la discotecile orașului cu denumirea crucială ”Pula-Istra”. La o disco mare din acel oraș, m-am abătut de la companie și rămasem singur la bar. S-a apropiat un băiat frumos, sportiv, înalt și foarte bronzat, care mă întrebase ce beau. I-am răspuns. Își comandase și el sie. Am băut mult împreună, după care ne-am îndreptat spre plajă pentru a găsi un scaun liber. L-am găsit. M-a sărutat. Noaptea am petrecut-o la el în cameră. Dimineața m-am simțit șocat, surprins, cu senzația vinovăției, însă fericit. Mi-a plăcut mult.

Ajungînd acasă în acel an, am intrat pe siteul ”mail.ru” în rubrica ”znacomstva”. Am ales opțiunea „baiat caut baiat, Chișinău, Moldova”. Spre șocul meu, erau o mulțime de băieți. M-am înregistrat și am început să fac cunoștințe. Îmi era frică oarecum… însă o învingeam ).

Azi, puțini dintre prietenii mei straight știu „oficial” despre faptul că sunt gay. Însă, sunt sigur, majoritatea o realizează. Nu e o problemă pentru ei, însă simt cum se abțin în dezbaterea temelor privind homosexualitatea ). Ei sunt destul de educați pentru a-mi pune asemenea întrebări. Însă, dacă ar face-o, nu cred că m-aș eschiva de la răspunsul concret. DA, sunt GAY!

Relatează istoria ta

Ar trebui să ieşi la suprafaţă pentru binele tău. Vorbeşte cu prietenii tăi sau cu cei în care poţi avea încredere

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed