Am 18 ani şi sunt liber în singurătate!

Andrei
,
Chişinău

Sunt plictisit ca om, ca gay, ca un simplu băieţel “liber”. Recent am ajuns matur, am apucat MAJORATUL de picioare ;) Sunt mare la mama, chiar dacă nu ştie de mine.

E ora 23:25, e tîrziu şi e 14 februarie - sărbătoarea celor îndrăgostiţi, “VALENTINE'S DAY”, celor care se iubesc. Cu părere de rău, stau şi plîng. Pentru cine? Pentru nişte homofobi... care nici măcar nu au auzit de un parfum, sau de o lamă de ras, nu mai spun de scobitori de urechi şi cremuri =)

Sunt epuizat, urăsc cînd sunt pe urma lor. Am început să fumez (o fac mai rar) doar din cauza asta, ca cel mai bun prieten de-al meu, care şi el întră în categoria celor homofobi (e frumuşel, îl ador, îl iubesc). Doar că nici nu vrea să mă înţeleagă, sau nici nu încearcă să înţeleagă că GAY te naşti. Exact, GAY-ii se NASC! El nu ştie de mine.

Eu, fiind cel care s-a născut gay, trebuie să stau închis în casă? Să tac, să nu mă pot distra normal ca toţi naturalii? Sunt liber în singurătate! De fiecare dată cînd mă trezesc dimineaţa, somnoros, am un simplu gînd: azi ce va mai fi ? Vorbim de gay? Voi găsi un gay la noi în liceu? Am o prietenă foarte bună. E lesbi, ne înţelegem foarte bine. Recunosc că mi-am dat seama că sunt gay la 13 ani, şi de 5 ani trăiesc în minciună, în plînsăte şi în trădare. Sunt sătul de fetele destul de drăguţe care se anină de mine. Mă împac foarte bine cu fetele, chiar dacă nu le pot iubi. Şi din această cauză se suie în cap, multă lume se întreabă: nu eşti cu nimeni? Nu, nu sunt, şi pronunț nişte motive foarte stupide. Sufăr, dar să spun PUBLIC că sunt GAY? Ar fi soluţia cea mai reuşită. Îmi este frică să merg prin oraş. Sunt speriat de umbra mea, mă sperie liniştea, şi gălăgia!

Voi găsi partea vieții mele care mă va înţelege, care nu va dori doar SEX şi nimic în schimb. Vreau dragoste, vreau să fiu fericit în seara asta de «VALENTINE'S DAY». Cu cine, cu cine alături - să-l cuprind, să stăm într-un club de noapte, să dansăm cum vrem noi, să ne simţim bine. Coplexez atuci, cînd sunt într-un club de noapte. Vreau ca în această seară să mă simt bine. Sunt înregistrat pe vreo 4 site-uri pentru ce-i care sunt ca şi mine. Majoritatea vor doar sex! Le vizitez zilnic. E greu, lume, în Moldova să fii GAY! E foarte greu! În noaptea asta nu voi fi fericit. Pentru că pun capul pe pernă şi dorm, asta mă face cel mai fericit. Să stau singur, şi să nu mă gîndesc la nimic!

Relatează istoria ta

Homosexualitatea nu este o formă de sexualitate numaidecât, ea trebuie înţeleasă ca o formă de umanitate.

Sociolog

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Asumă-ţi un angajament prin care vei condamna orice tip de violenţă sau ură şi vei accepta Omul în diversitatea sa. Angajament

  • Alin... nu e numele meu adevărat...

    Chișinău, Soroca, Bălți, Orhei

    Salut, da sunt așa, sunt gay.