22 Ianuarie 2015

GENDERDOC-M oferă consiliere psihologică individuală, de cuplu sau de familie

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” oferă serviciul de consiliere psihologică pentru persoanele LGBT+ și familiile acestora în mod gratuit și confidențial.

Cine poate beneficia de serviciul de consiliere psihologică?

Serviciul de consiliere psihologică oferit de Centrul GENDERDOC-M este destinat persoanelor LGBT+ (lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi ș.a.), celor care au intrebări în legatura cu propria orientare sexuală, identitate sau exprimare de gen, familiilor și prietenilor persoanelor LGBT+, precum și cuplurilor de același sex.

In cadrul ședintelor pot fi abordate tematici precum: coming out, relații de cuplu, relații de familie, discriminare și homofobie, bifobie sau transfobie, depresie, anxietate, dar si orice altă tematică de interes pentru client (indiferent dacă are sau nu legatura cu problematica LGBT+). Consilierea psihologică poate constitui, de asemenea, un suport pentru procesul de tranziție pentru persoanele transgen.

Puteți opta pentru:

- consiliere psihologică individuală

- consiliere psihologică de familie

- consiliere psihologică de cuplu

Cum mă programez?

Programările pot fi realizate:

- la numarul de telefon 022 28 88 61 sau 022 28 88 63

- prin e-mail, trimițând un mesaj pe adresa oxanagumennaya@rambler.ru

Persoana de contact: psiholog Oxana Gumennaya sau manager de oficiu Galina Murzin

Modalități de consiliere

Consilierea psihologică are loc în cabinetul de consiliere psihologică aflat la sediul Centrului GENDERDOC-M sau prin Skype: oxanagumennaya. Servicul de consiliere psihologică se prestează în mod gratuit și confidențial.

Zilele de primire

Luni: 15:00 – 18:00

Miercuri: 12:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 16:00

Homosexualitatea nu este o formă de sexualitate numaidecât, ea trebuie înţeleasă ca o formă de umanitate.

Sociolog

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Înscrie un scurt film pentru a susţine pe cei care necesită de sprijinul tău. Ajută şi pe alţii să accepte diversitatea. Înregistrează video

  • Alex

    Chisinau

    Cred că cel mai greu lucru pentru un homosexual este să recunoască faptul ca este diferit şi tot în acelaşi timp că e normal.